top of page
Over Erwin Vesters, eigenaar van HR adviesbureau Vesters Consultancy

Welkom bij Vesters Consultancy, dé bron van innovatieve en op maat gemaakte HR-oplossingen. Mijn naam is Erwin Vesters, en ik ben de drijvende kracht achter dit HR-adviesbureau, gevestigd in Oss.

Met ruim 33 jaar ervaring in HR, uitzendwezen, management, financiën en operations, ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Eindhoven, waar ik mijn passie voor HRM ontdekte. Later voltooide ik een studie in Bedrijfskunde, waardoor mijn inzicht in strategisch management en bedrijfsvoering werd verdiept. Mijn werkervaring heeft mij een breed perspectief gegeven, waardoor ik diverse uitdagingen kan aanpakken met competentie en innovatieve oplossingen.

Mijn consultancy is gebaseerd op enkele kernwaarden die mij typeren: competitief, creatief, energiek, resultaatgericht, weetgierig, betrouwbaar, direct en eerlijk. Deze waarden vormen de basis van mijn benadering om bedrijven te ondersteunen bij elke stap van het HR-proces.

Bij Vesters Consultancy ligt de focus op advisering en ondersteuning op het gebied van werving en selectie tot uitdiensttreding, en alles daartussenin op het gebied van begeleiding en ontwikkeling van mens en organisatie. Mijn doel is om een vertrouwde partner te zijn die u helpt bij het vinden en behouden van toptalent, het creëren van een stimulerende werkomgeving en het ontwikkelen van effectieve HR-strategieën die bijdragen aan groei en succes.

Ik bied op maat gemaakte oplossingen aan die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie. Of u nu behoefte heeft aan wervingsadvies, talentontwikkelingsprogramma's of begeleiding bij veranderingsprocessen, ik sta klaar om mijn expertise in te zetten en u te ondersteunen bij het realiseren van uw HR-doelstellingen.

Met Vesters Consultancy krijgt u toegang tot een schat aan ervaring, een ongeëvenaarde energie en een authentieke toewijding aan uw succes. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en u te ondersteunen bij het bouwen van een veerkrachtig en talentgericht personeelsbestand.

Kies voor een partner die uw HR-uitdagingen begrijpt en omzet in kansen. Kies voor Vesters Consultancy.

 

                   “Koers richting succes met Vesters HR Consultancy aan uw zijde”

Item List

Placeholder Image

This is a Title 01

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content.

Placeholder Image

This is a Title 02

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content.

Placeholder Image

This is a Title 03

This is placeholder text. To change this content, double-click on the element and click Change Content.

bottom of page