top of page
Vloeibare bubbels

Werving & Selectie

Op zoek naar toegewijde medewerkers met aantoonbare meerwaarde voor uw organisatie? Schakel Vesters HR Consultancy in, dé expert die precies weet welke medewerkers uw team nodig heeft. Vesters Werving & Selectie vormt een van onze kernspecialismen, en als allround HR-dienstverlener begrijpen we de Werving & Selectie sector als geen ander. Dit stelt ons in staat om talent en werkgevers op een unieke en doeltreffende manier aan elkaar te koppelen.

Een succesvolle werving & selectie begint met een doordachte voorbereiding. Wij gaan verder dan alleen het invullen van vacatures; we kruipen in de huid van uw organisatie. In diepgaande gesprekken leren we uw bedrijfscultuur kennen, zodat we de kern van uw wervingsbehoefte begrijpen.

Op basis hiervan formuleren wij een gericht zoekprofiel en creëren we een wervende, onderscheidende vacaturetekst. Of u nu zoekt naar de juiste professional of het best passende management, wij doorlopen een zorgvuldig, efficiënt en transparant proces. Een proces dat niet alleen leidt tot de juiste match voor nu, maar ook voor de toekomst. Bij Vesters Werving & Selectie is er geen ruis op de lijn; opdrachtgever en kandidaat weten waar ze aan toe zijn.

Traditioneel Recruitment: Bij traditioneel recruitment plaatsen we niet alleen een vacature, maar gaan we een stap verder. Of het nu gaat om het schrijven van de vacaturetekst, het doen van de eerste selectie of het inplannen van gesprekken, Vesters Werving & Selectie staat voor u klaar.

Talent Search: De arbeidsmarkt is veranderd en Vesters Werving & Selectie begrijpt dat. Met een krappe arbeidsmarkt is het actief benaderen van latent werkzoekenden essentieel. Onze focus bij Talent Search ligt op het enthousiasmeren en aantrekken van kandidaten, met speciale aandacht voor employer branding en doelgroepgerichte benadering.

Ook in deze methode kunnen wij de gehele werving- en selectie voor u uit handen nemen of u ondersteunen bij specifieke stappen.

Assessment: Vesters Werving & Selectie maakt gebruik van diverse assessments om de juiste persoon te selecteren. Of het nu gaat om capaciteiten, persoonlijkheid of een innovatief Game Based Assessment, wij bieden een uitgebreid programma afgestemd op de functie-eisen.

bottom of page