top of page

Voor onze opdrachtgever Grass4fields, zijn wij op zoek naar een:

 

                                                                         Kunstgraslegger

 

Bedrijfsprofiel:

Grass4fields is een familiebedrijf gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardig kunstgras voor sportvelden door het hele land. Grass4fields streeft naar langdurige relaties met hun klanten, gebaseerd op vertrouwen, betrouwbaarheid en uitmuntendheid in service.

 

Functieomschrijving:

Als Kunstgraslegger speel je een essentiële rol in het team van Grass4fields. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de installatie van kunstgras op sportvelden en andere locaties. Je taken omvatten het zorgvuldig voorbereiden van de ondergrond en het deskundig plaatsen en uitrollen van grote rollen kunstgras, die met precisie worden verlijmd op de ondergrond.

Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor het nauwkeurig instrooien van het kunstgras met infill, volgens de vastgestelde specificaties en met grote aandacht voor detail. Je zorgt ervoor dat elke stap van het installatieproces voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat projecten tijdig worden voltooid binnen de gestelde deadlines.

 

Je bent een belangrijke schakel in het team en fungeert als aanspreekpunt voor zowel collega's als klanten.

 

Wat biedt Grass4fields:

  • Het salaris ligt tussen € 2.200,00 en € 2.800,00 op basis van een fulltime werkweek van 40 uur (afhankelijk van leeftijd en werkervaring).

  • Flexibele werktijden: De werktijden variëren per dag vanwege de verschillende omvang van de projecten, maar gemiddeld werk je 40 uur per week.

  • Doorgroeimogelijkheden: Grass4fields stimuleert persoonlijke ontwikkeling en bieden mogelijkheden voor groei binnen het bedrijf.

  • Samenwerken in een hecht team: Je maakt deel uit van een klein team waarbinnen een sterke onderlinge betrokkenheid heerst. Samen streven ze naar het behalen van de beste resultaten.

  • Fulltime contract: Je krijgt een contract voor 40 uur per week (fulltime), met de mogelijkheid tot een vast dienstverband in de toekomst.

  • Secundaire arbeidsvoorwaarden: Naast een marktconform salaris bieden we vakantiegeld, een pensioenregeling en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Functie eisen:

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin jouw fysieke kracht en liefde voor buitenwerk samenkomen? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde teamspeler met een flexibele instelling en een rijbewijs B, die graag de handen uit de mouwen steekt. Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige resultaten bij het installeren van kunstgras op sportvelden. Jouw vermogen om goed samen te werken en jouw uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn essentieel voor het succes van de projecten van Grass4fields.

 

Ben jij de gedreven Kunstgraslegger die wij zoeken? Aarzel dan niet en stuur je CV en motivatiebrief naar erwin@vestersconsultancy.nl of bel naar 06-53627159.

Wij kijken er naar uit om van je te horen!

06 - 5362 7159

bottom of page