top of page
Vesters-logo-lichtblauw.jpg

Voor onze opdrachtgever Bewakingsdienst van Mook, zijn wij op zoek naar een Operationeel Directeur

                                                                                                                                                                     

Functie

Als Operationeel Directeur bij Bewakingsdienst van Mook ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen op operationeel gebied, met specifieke focus op de afdelingen Accountbeheer, Planning en Verkoop. Het is jouw missie om de kwaliteit van de dienstverlening en de continuïteit te waarborgen en de groei van onze diensten op een optimale manier te realiseren, waarbij een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering centraal staat.

 

Je geeft dagelijks leiding aan het operationele team en streeft naar continue verbetering en groei. Met een coachende en inspirerende leiderschapsstijl til je de kwaliteit van het team naar nieuwe hoogtes. Je bent de drijvende kracht achter een gezonde bedrijfscultuur waarin betrokkenheid en motivatie centraal staan.

In jouw rol ben je niet alleen bezig met de dagelijkse gang van zaken; je hebt ook een belangrijke administratieve verantwoordelijkheid. Het regelmatig rapporteren van kerncijfers en stuurgetallen aan de directie is cruciaal. Daarnaast zorg je voor zorgvuldige interne en externe correspondentie, rapportages en administratieve taken.

 

Op strategisch niveau neem je deel aan directieoverleggen, waarbij je actief bijdraagt aan en uitvoering geeft aan de strategische en operationele activiteiten. Je vertaalt signalen uit de organisatie naar concrete verbeteringen, in nauwe samenwerking met de directie. Ook speel je een sleutelrol bij het vaststellen van jaarlijkse doelstellingen, waarbij je het team aanstuurt om deze doelen te behalen, rekeninghoudend met budgetten, verwachte omzet en rendement.

 

Waar ben je goed in?

Je blinkt uit in sturing, informatie en communicatie. Je communiceert volledig en correct, zowel intern als extern, en zorgt voor heldere, transparante en duidelijke informatieverstrekking naar alle relevante partijen. Actief netwerken is een integraal onderdeel van je rol. Je onderhoudt bestaande relaties en legt nieuwe contacten tijdens diverse bijeenkomsten. Daarnaast bevorder je de samenwerking tussen verschillende interne afdelingen.

 

Met een HBO/WO werk- en denkniveau, expertise in Zakelijke Dienstverlening, beheersing van zowel Nederlands als Engels, en een rijbewijs B, beschik je over de benodigde kennis. Als communicatieve, empathische, accurate en zorgvuldige leider met besluitvaardigheid, creativiteit, daadkracht, pragmatisme, een sterk netwerk, collegialiteit en leergierigheid, ben je klaar om deze uitdagende en veelzijdige rol te vervullen.

 

Wat biedt Bewakingsdienst van Mook?

-                 Een marktconform salaris, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring

-                 28 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband

-                 Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (laptop, telefoon)

-                  Auto van de zaak

-                 Een vast dienstverband

-                 Een goede pensioenregeling

-                 Ontwikkelingsmogelijkheden

 

Til jij Bewakingsdienst van Mook graag naar een hoger niveau?

Laat het ons dan weten! Stuur je motivatie en cv naar erwin@vestersconsultancy.nl.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-53627159.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Bij aanname wordt er altijd een screening bij de Politie uitgevoerd.

bottom of page