top of page

Voor onze opdrachtgever Bewakingsdienst van Mook, zijn wij op zoek naar:

         

Mobiel Surveillant regio Oss-`s-Hertogenbosch-Waalwijk

                                                                                                   

Als mobiel surveillant bij Bewakingsdienst Van Mook speel je een cruciale rol in het bevorderen van veiligheid in onze regio's. Je bent een essentiële schakel in het creëren van een veilige omgeving voor bewoners, werknemers en gemeenschappen.

 

Je dagelijkse taken omvatten het uitvoeren van brand- en sluitrondes op verschillende locaties van onze gewaardeerde klanten. Daarnaast ben je snel ter plaatse bij diverse alarmmeldingen in de regio, waarbij een nette en professionele afhandeling van groot belang is. In geval van verdachte situaties ben je direct in contact met de hulpdiensten, waarbij je een cruciale rol speelt in het waarborgen van de veiligheid.

 

Deze verantwoordelijkheid draag je niet alleen; je maakt deel uit van een hecht team van professionele surveillanten en hoofdsurveillanten, met wie je nauw samenwerkt. Indien nodig schakel je ook met je manager om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

 

Of je nu al enkele jaren ervaring hebt als objectbeveiliger of evenementbeveiliger en op zoek bent naar meer uitdaging, net bent afgestudeerd als Beveiliger niveau 2 en toe bent aan een volwassen baan na al je stages, of graag de overstap wilt maken naar mobiele surveillance bij een regionaal sterk en betrokken bedrijf; bij Bewakingsdienst Van Mook bieden ze de juiste mogelijkheden.

 

Wat biedt Bewakingsdienst van Mook?

Bewakingsdienst van Mook biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris conform de CAO Particuliere Beveiliging, variërend van €16,01 tot €19,08 per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en profiteer je van een goede pensioenregeling.

 

Je krijgt een jaarcontract voor een variabel aantal uren, namelijk 120, 128, 136 of 144 uur per periode van 4 weken. Bij wederzijdse tevredenheid is er de mogelijkheid om meer uren te werken. Het rooster is opgesteld op basis van een 4-wekelijkse cyclus, waardoor je duidelijkheid hebt over je werktijden.

 

Binnen Bewakingsdienst van Mook is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Ze moedigen hun medewerkers aan om zichzelf te blijven ontwikkelen en bieden mogelijkheden om door te groeien in hun functie.  Bij Bewakingsdienst van Mook krijg je de kans om je talenten te benutten en jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

 

Wie ben jij?

Ben jij een gediplomeerd beveiliger 2 met een proactieve instelling en een flexibele houding? Heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal, een rijbewijs B op zak en ben je een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als beveiliger binnen Bewakingsdienst van Mook ben je niet alleen een harde werker, maar ook een teamspeler die altijd klaarstaat om actie te ondernemen. Je bent woonachtig binnen een straal van ongeveer 25 km rondom 's-Hertogenbosch, waardoor je snel ter plaatse kunt zijn bij verschillende opdrachten.

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van het enthousiaste Bewakingsdienst van Mook team? Solliciteer dan nu en maak deel uit van hun succesverhaal!

Stuur je motivatie en cv naar erwin@vestersconsultancy.nl. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-53627159.

Bij aanname wordt er altijd een screening gedaan bij Bijzondere wetten van de Politie.

bottom of page