top of page

Voor onze opdrachtgever Bewakingsdienst van Mook, zijn wij op zoek naar:

         

Objectbeveiligers regio `s-Hertogenbosch

                                                                                                   

Als beveiliger bij Bewakingsdienst Van Mook draag je bij aan veilig wonen, werken en leven in hun regio's. Je hebt een breed scala aan verantwoordelijkheden, variërend van het bewaken van toegangspunten tot het uitvoeren van controlerondes, waarbij je gebruikmaakt van de meest geavanceerde systemen en technologieën. Als objectbeveiliger wordt van jou verwacht dat je op de meest uitdagende locaties in de regio `s-Hertogenbosch wordt ingezet.

 

Samen met je collega's ben je als beveiliger verantwoordelijk voor de veiligheid van zowel medewerkers als bezoekers die het pand betreden. Dit houdt in dat je dagelijks alert bent op en afwijkingen signaleert ten opzichte van de normale gang van zaken. Door het uitvoeren van veiligheidstaken zoals het monitoren van CCTV, het uitvoeren van visitaties en controles, en het proactief bevorderen van security awareness, kun je snel en adequaat reageren op dreigende of afwijkende situaties.

 

Als toegewijde beveiliger blijf je voortdurend op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen die relevant zijn voor je werk. Op deze manier lever je een bijdrage aan de continuïteit van de veiligheidsmaatregelen en aan een effectieve samenwerking met de opdrachtgever.

 

Je bent proactief, alert en hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid. Je volgt nauwgezet de geldende procedures en protocollen en bent bedreven in het werken met computers. Met je doorzettingsvermogen ben je goed in staat om onder druk te presteren terwijl je professioneel blijft. Daarnaast schrik je niet terug voor een gesprek in het Engelse.

 

Wat biedt Bewakingsdienst van Mook?

Bewakingsdienst van Mook biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een salaris conform de CAO Particuliere Beveiliging, variërend van €16,01 tot €19,08 per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en profiteer je van een goede pensioenregeling.

 

Je krijgt een jaarcontract voor een variabel aantal uren, namelijk 120, 128, 136 of 144 uur per periode van 4 weken. Bij wederzijdse tevredenheid is er de mogelijkheid om meer uren te werken. Het rooster is opgesteld op basis van een 4-wekelijkse cyclus, waardoor je duidelijkheid hebt over je werktijden.

 

Binnen Bewakingsdienst van Mook is er ruimte voor groei en ontwikkeling. Ze moedigen hun medewerkers aan om zichzelf te blijven ontwikkelen en bieden mogelijkheden om door te groeien in hun functie.  Bij Bewakingsdienst van Mook krijg je de kans om je talenten te benutten en jezelf verder te ontwikkelen. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.

 

Wie ben jij?

Ben jij een gediplomeerd beveiliger 2 met een proactieve instelling en een flexibele houding? Heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal, een rijbewijs B op zak en ben je een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als beveiliger binnen Bewakingsdienst van Mook ben je niet alleen een harde werker, maar ook een teamspeler die altijd klaarstaat om actie te ondernemen. Je bent woonachtig binnen een straal van ongeveer 25 km rondom 's-Hertogenbosch, waardoor je snel ter plaatse kunt zijn bij verschillende opdrachten.

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je deel uitmaken van het enthousiaste Bewakingsdienst van Mook team? Solliciteer dan nu en maak deel uit van hun succesverhaal!

Stuur je motivatie en cv naar erwin@vestersconsultancy.nl. Wil je meer informatie? Neem gerust contact op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-53627159.

Bij aanname wordt er altijd een screening gedaan bij Bijzondere wetten van de Politie.

bottom of page