top of page
Vloeibare bubbels

Juridisch Advies

In de complexe en voortdurend veranderende wereld van wet- en regelgeving omtrent personeel en arbeid, is Vesters Juridisch Advies uw vertrouwde partner.

Wij begrijpen dat juridische vraagstukken, lange wetteksten en de dynamische aard van wet- en regelgeving niet de kernfocus zijn van elke organisatie. Daarom staan wij klaar om u te begeleiden en te adviseren, zodat uw organisatie voldoet aan de actuele wettelijke verplichtingen.

Onze Expertise:

  1. Arbeidsovereenkomsten: Wij helpen bij het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, waarbij we de belangen van zowel werkgever als werknemer in acht nemen.

  2. Arbeidsvoorwaarden: Onze dienstverlening omvat het adviseren en structureren van arbeidsvoorwaarden, rekening houdend met specifieke bedrijfsbehoeften.

  3. Vaststellingsovereenkomsten en Ontslagvergoedingen: Bij ontslagkwesties bieden wij begeleiding bij vaststellingsovereenkomsten en adviseren we over passende ontslagvergoedingen.

  4. Ontslagvragen: Wij staan klaar om uw organisatie te ondersteunen bij complexe ontsagvraagstukken, zowel preventief als in geval van geschillen.

  5. Reorganisaties: Onze expertise strekt zich uit tot het juridisch begeleiden van reorganisaties, waarbij we zorgen voor een evenwicht tussen bedrijfsbelangen en werknemersrechten.

  6. Conflicten op de Werkvloer: In geval van arbeidsconflicten bieden wij effectieve oplossingen om verstoringen op de werkvloer te minimaliseren.

  7. Ziekte en Re-integratie: Wij adviseren en begeleiden bij ziekteverzuim en re-integratieprocessen, rekening houdend met de geldende wet- en regelgeving.

Juridisch Advies van A tot Z

Bij Vesters Juridisch Advies bieden we een uitgebreide dienstverlening. Van het ontwikkelen en formuleren van arbeidscontracten en arbeidsvoorwaarden tot het begeleiden van zieke medewerkers en het adviseren over beleidsontwikkeling, wij staan voor u klaar.

"Betrouwbaar juridisch advies tijdens alle fasen van het dienstverband."

 

Wij zijn er om uw organisatie te voorzien van juridische zekerheid en compliance, en u te begeleiden door de uitdagingen van het arbeidsrecht.

bottom of page